Reserveer uw tafel

Reserveer uw tafel

Reserveer gemakkelijk uw tafel online

Voor grote groepen (v.a 10 personen), private dining, borrels en recepties kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 020 3455489 of stuur een mail naar info@restaurant-kronenburg.nl Kijk hieronder voor de mogelijkheden van private dining.

Tafel Reserveren


Private

Dining

Wilt u met een groot gezelschap lunchen of dineren? U bent van harte welkom. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden. Voor groepen vanaf 10 personen stelt onze chefkok een speciaal menu samen.

De Stamtafel

Voor grote groepen hebben wij een ruime tafel waar u met uw gezelschap exclusief gebruik van kunt maken. Onze Stamtafel bevindt zich in een gezellige hoek van het restaurant en biedt plaats tot wel 14 personen.

De Serre

Geeft u liever de voorkeur aan een privé diner? Wij hebben een prachtige serre met uitzicht over onze kruidentuin en het water met fontein. Onze serre is op verzoek volledig af te sluiten voor uw gezelschap en biedt plaats aan 45 personen.

Het gehele restaurant

Het is zelfs mogelijk om het gehele restaurant exclusief te reserveren. Bijvoorbeeld voor een feest, een bruiloft of een uitgebreide zakelijke receptie. Wij hebben zitplaatsen voor groepen tot wel 80 personen.