Evenementen

HUUR EEN RUIMTE VOOR UW VERGADERING, WORKSHOP, BRUILOFT OF BORREL

Zoekt u een geschikte ruimte voor een vergadering, workshop, bruiloft of borrel? Restaurant Kronenburg beschikt over twee vergaderruimten in het soutterain en een afsluitbare serre met uitzicht over de kruidentuin en het water met fontein. Geheel verzorgd met alles wat u aan audiovisuele middelen nodig heeft zoals een beamer, Wifi of een flipboard. Uiteraard voorzien wij u ook in de nodige hapjes en drankjes. Voor een offerte kunt u mailen naar info@restaurant-kronenburg.nl

Souterrain

klein

De kleinste vergaderzaal, maar voorzien van alle moderne middelen. Met LCD-scherm waarop makkelijk gepresenteerd kan worden vanaf uw laptop.

10 personen

Souterrain

groot

De grotere vergaderzaal in het souterrain. Voorzien van alle gemakken en naar uw wens in te richten met de bij ons aanwezige audiovisuele middelen.

25 personen

Souterrain

Combi

De soutterains Groot en Klein kunnen worden samengevoegd. Afhankelijk van de opstelling biedt deze plaats aan maximaal 40 personen.

40 personen

De

Serre

Onze prachtige privéruimte op de begane grond, direct aangesloten op het restaurantgedeelte, maar geluiddicht afsluitbaar. De ruimte is volledig van glas, Waardoor u optimaal kunt genieten van het volop aanwezige groen en het water met fontein. Ook deze ruimte is naar uw wens in te richten met de bij ons aanwezige audiovisuele middelen.

40 personen